Middelburg Beweegt gaat door!

Vrijdagavond is er weer een persconferentie weer geweest. Met voor ons een belangrijke boodschap: buiten sporten mag nog steeds ondanks het grote aantal besmette mensen, iedere dag weer. 
Maar laten we wel zuinig zijn op elkaar. Hoewel wij bij Middelburg Beweegt allemaal hard aan onze conditie werken en ons sterk voelen, zeggen ze toch dat wij tot een kwetsbare groep behoren. Dat willen wij zelf natuurlijk helemaal niet horen of weten, maar toch, misschien zit er toch een kern van waarheid in.
Laten we dus extra voorzichtig zijn en de 1,5 m onderlinge afstand steeds weer in acht nemen. Ook als we vooraf verzamelen en juist onderweg, als je geneigd bent steeds dichter naast elkaar te lopen. Houd die 1,5 m afstand!
Na afloop drinken we normaal koffie of thee. En dat is binnen waar verspreiding van het virus nog risicovoller is. En waar we op sommige plekken dicht bij elkaar zitten.  In Buitenrust was de toegang afgelopen week al dubieus. Op de andere plaatsen mogen we nog wél naar binnen met inachtneming van een aantal regels.
Middelburg Beweegt wil op dit moment het koffie- of theedrinken na afloop niet meer stimuleren tot nader order. Natuurlijk mag een ieder op eigen risico dat nog wél doen maar Middelburg Beweegt wil dit toch eigenlijk niet aanraden
Tegen de Kerstdagen dronken we totdat corona z’n intree deed ook altijd koffie en thee met een stukje kerstkrans. Dat gaan we dit jaar ook maar niet doen. Volgend jaar die traditie maar weer in ere herstellen.
Laten we voorzichtig zijn op elkaar.