facebook

Beweeg mee, wandel en geniet

Welkom op de website van Middelburg Beweegt met informatie over wandelgroepen, de groepen van Het Beweegpad in de Griffioen en Klarenbeek, nieuwtjes, interessante links over wandelen en over onze organisatie.
Met de wandel- en beweegroepen geniet je van de buitenlucht, voel je je fitter en vitaler en bovenal: het is heel gezellig. Na afloop is er altijd gelegenheid om samen wat te drinken.

Iedereen kan meedoen, want onze groepen zijn heel verschillend qua intensiteit en afstand (van 1, 5 tot ca. 15 km). Je mag vier keer gratis meedoen, zo ontdek je welke groep(en) het beste bij je past (passen). Bij activiteiten vind je meer informatie over de verschillende groepen en de dagen.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij infomeren je graag over de mogelijkheden en je bent van harte welkom bij één van onze activiteiten om een mee te doen.

Beweeg mee(r), wandel en geniet!

Laatste foto's

Maandag 21 september wandelen we ‘s avonds het Rondje Cleene Hooge samen met de wandelaars van Zeeland in Beweging (ZIB). Alle leden van Middelburg Beweegt zijn hiervoor van harte uitgenodigd.
Er zijn diverse afstanden, dus er is voor elk wat wils.'s Middags is er geen wandelgroep!

In de nieuwsbrief van 6 september 2020 lees je hier meer over, en ook over: nieuwe routes en nieuwe deelnemers voor de groep op woensdagmiddag.

Corona is helaas nog niet klaar met ons: pas goed op jezelf en op elkaar.

Onze partners

Zonder financiële steun kan stichting Middelburg Beweegt niet bestaan. Hieronder vindt u onze hoofdpartners.