facebook

Beweeg mee, wandel en geniet

Welkom op de website van Middelburg Beweegt met informatie over wandelgroepen, de groepen van Het Beweegpad in de Griffioen en Klarenbeek, nieuwtjes, interessante links over wandelen en over onze organisatie.
Met de wandel- en beweegroepen geniet je van de buitenlucht, voel je je fitter en vitaler en bovenal: het is heel gezellig. Na afloop is er altijd gelegenheid om samen wat te drinken.

Iedereen kan meedoen, want onze groepen zijn heel verschillend qua intensiteit en afstand (van 1, 5 tot ca. 15 km). Je mag vier keer gratis meedoen, zo ontdek je welke groep(en) het beste bij je past (passen). Bij activiteiten vind je meer informatie over de verschillende groepen en de dagen.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij infomeren je graag over de mogelijkheden en je bent van harte welkom bij één van onze activiteiten om een mee te doen.

Beweeg mee(r), wandel en geniet!

Laatste foto's

Maandag 21 september wandelen we weer ons jaarlijkse succesrondje Cleene Hooge. Een mooie wandeling langs akkerranden en via 2 trek-pontjes. Afstanden: 3 km (zonder pontjes) en 5 km. Bij genoeg belangstelling is er ook een wandeling van 10 km. Om 18:45 uur verzamelen we in Speelhof Hoogerzael, Seispark 2a en we vertrekken om 19:00 uur. Deze maandagmiddag is er geen wandeling is in Dauwendaele!

Iedere eerste woensdag van de maand start de 10km-wandelgroep vanaf een andere locatie. Woensdag 5 augustus betrokken ze al vroeg vanaf Baarsjessstraat 4. Het was een lange en mooie wandeling van 15 km met een koffiestop bij camping Krabbeneiland.

Als het coronavirus het toelaat, gaat Piet half september weer mee met Ride4Kids naar de Pyreneeën. Op de motor om wielrenners te begeleiden, die zoveel mogelijk geld verzamelen voor kinderen die lijden aan een stofwisselingsziekte. Kijk op www.ride4kids.nl en zie waarom er zoveel geld nodig is om kinderen met een stofwisselingsziekte te helpen. Wil jij Piet en daarmee Ride4Kids sponsoren? Klik daarvoor op https://www.ride4kids.nl/deelnemers/vrijwilligers/

de gehele nieuwsbrief met meer informatie vind je hier.

Onze partners

Zonder financiële steun kan stichting Middelburg Beweegt niet bestaan. Hieronder vindt u onze hoofdpartners.