facebook

Beweeg mee, wandel en geniet

Welkom op de website van Middelburg Beweegt met informatie over wandelgroepen, de groepen van Het Beweegpad in de Griffioen en Klarenbeek, nieuwtjes, interessante links over wandelen en over onze organisatie.
Met de wandel- en beweegroepen geniet je van de buitenlucht, voel je je fitter en vitaler en bovenal: het is heel gezellig. Na afloop is er altijd gelegenheid om samen wat te drinken.

Iedereen kan meedoen, want onze groepen zijn heel verschillend qua intensiteit en afstand (van 1, 5 tot ca. 15 km). Je mag vier keer gratis meedoen, zo ontdek je welke groep(en) het beste bij je past (passen). Bij activiteiten vind je meer informatie over de verschillende groepen en de dagen.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij infomeren je graag over de mogelijkheden en je bent van harte welkom bij één van onze activiteiten om een mee te doen.

Beweeg mee(r), wandel en geniet!

Laatste foto's

Vanaf donderdag 15 juli start de donderdagmiddaggroep weer op het pleintje voor Grand Café Willem in plaats van bij de oude sintelbaan!

Dat gezellige bakje koffie of thee na afloop hebben we gemist. Goed nieuws want Het Palet in Zuid gaat volgende week open. Het Getij in de Stromenwijk gaat 1 augustus weer open en cafe Willem is inmiddels open. Per keer en per groep moeten we bekijken met hoeveel mensen we tegelijk naar binnen kunnen. 

Donderdag 13 augustus organiseert Middelburg Beweegt voor alle leden en introducees een fietstocht op donderdagmiddag 13 augustus. Die middag wordt er niet gewandeld. De start is om 13.00 uur vanuit Speelhof Hoogerzael. Na een paar tussenstops en een paar uurtjes fietsen eindigen we daar ook weer met koffie, thee, fris en iets erbij. 

Voor alle activiteiten geldt nog steeds: pas goed op jezelf en op elkaar en houdt 1,5 m afstand.

Meer informatie en hoe je je kunt opgeven voor de fietstocht lees je in de nieuwsflits van 11 juli 2020.

03AAD22F 09D9 4863 AA3D 7F89834EBBF7

Onze partners

Zonder financiële steun kan stichting Middelburg Beweegt niet bestaan. Hieronder vindt u onze hoofdpartners.