facebook

Beweeg mee, wandel en geniet

Welkom op de website van Middelburg Beweegt met informatie over wandelgroepen, de groepen van Het Beweegpad in de Griffioen en Klarenbeek, nieuwtjes, interessante links over wandelen en over onze organisatie.
Met de wandel- en beweegroepen geniet je van de buitenlucht, voel je je fitter en vitaler en bovenal: het is heel gezellig. Na afloop is er altijd gelegenheid om samen wat te drinken.

Iedereen kan meedoen, want onze groepen zijn heel verschillend qua intensiteit en afstand (van 1, 5 tot ca. 15 km). Je mag vier keer gratis meedoen, zo ontdek je welke groep(en) het beste bij je past (passen). Bij activiteiten vind je meer informatie over de verschillende groepen en de dagen.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij infomeren je graag over de mogelijkheden en je bent van harte welkom bij één van onze activiteiten om een mee te doen.

Beweeg mee(r), wandel en geniet!

Laatste foto's

Heerlijk, gezellig en verantwoord wandelen en meer nieuws!

Het is weer ouderwets gezellig tijdens de wandelingen en de oefenmomenten. Probeer de 1,5 met afstand te bewaren voor jezelf als ook voor de ander. Spreek elkaar daar gerust op aan. Het is een nieuwe realiteit geworden, waar we elkaar een (denkbeeldige) hand bij moeten helpen.

Vanaf maandag 6 juli start de wandelgroep in Dauwendaele vanaf Fit Fot Free. Ook is er nieuws over de contributie en komen er hopelijk weer nieuwe evenementen. Lees hier de gehele nieuwsflits van 4 juli 2020.

 

Onze partners

Zonder financiële steun kan stichting Middelburg Beweegt niet bestaan. Hieronder vindt u onze hoofdpartners.