facebook

Beweeg mee, wandel en geniet

Welkom op de website van Middelburg Beweegt met informatie over wandelgroepen, de groepen van Het Beweegpad in de Griffioen en Klarenbeek, nieuwtjes, interessante links over wandelen en over onze organisatie.
Met de wandel- en beweegroepen geniet je van de buitenlucht, voel je je fitter en vitaler en bovenal: het is heel gezellig. Na afloop is er altijd gelegenheid om samen wat te drinken.

Iedereen kan meedoen, want onze groepen zijn heel verschillend qua intensiteit en afstand (van 1, 5 tot ca. 15 km). Je mag vier keer gratis meedoen, zo ontdek je welke groep(en) het beste bij je past (passen). Bij activiteiten vind je meer informatie over de verschillende groepen en de dagen.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij infomeren je graag over de mogelijkheden en je bent van harte welkom bij één van onze activiteiten om een mee te doen.

Beweeg mee(r), wandel en geniet!

Laatste foto's

Facebook berichten

Beste wandelaars,

Het bestuur van Middelburg Beweegt heeft besloten om met ingang van maandag 16 maart, voorlopig alle wandel- en beweegactiviteiten van onze stichting te laten vervallen, vanwege de landelijke richtlijnen en ook omdat een groot deel van onze deelnemers in de kwetsbare groep ouderen valt. De meeste locaties waar we altijd koffiedrinken zijn voorlopig gesloten, dus ook die sociale activiteit vervalt.

We willen jullie wel adviseren toch te blijven wandelen, alleen of met een paar anderen, en zo mogelijk onderweg ook wat oefeningen te doen. 

Zodra er weer gewandeld kan worden, krijgen jullie daarvan natuurlijk zo snel mogelijk bericht.

Of de Zumbales op 17 april en ons jaarlijks evenement vanuit Karnemelkshoek op 18 april door kunnen gaan, is nu nog niet te overzien. Dus ook daar komen we later op terug.

We hopen dat we allemaal zonder problemen door deze periode heen komen.

Onze partners

Zonder financiële steun kan stichting Middelburg Beweegt niet bestaan. Hieronder vindt u onze hoofdpartners.